SOUND

Geluidsman voor tv, corporate, events

AUDIO VISUAL

Audiovisuele producties van A tot Z

EVENT SUPPORT

Audiovisuele technische support voor evenementen

EN ACTIE!

Fast Forward Productions en Branded zijn twee audiovisuele bedrijven uit Hove met reeds jarenlange ervaring in televisie en corporate video. Beide bedrijven slaan nu de handen in elkaar met een nieuw project met de naam “EnActie!”

Met “EnActie!” bieden we een nieuwe dienst aan op maat van kleine zelfstandigen in de regio. Steeds meer worden sociale media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+,…) gebruikt om een zaak in de kijker te zetten. Bewegend beeld valt hierbij nog meer op.

Wij komen in uw zaak 2 uur filmen en maken zo voldoende professionele beelden om een creatieve en originele sfeervideo te monteren. Aangevuld met uw logo en tekst realiseren wij voor u een 20 à 30 seconden durend filmpje, ideaal voor op sociale media of andere webtoepassingen.

Maar deze video kan evengoed dienen om bijvoorbeeld een nieuwe promo, de speciale menu van volgende maand, een event, een bepaalde klantenactie, een workshop en dergelijke aan te kondigen.

De gemaakte beelden kunnen dan ook gebruikt worden om later snel een nieuw filmpje te maken als u uw klanten iets nieuws te melden hebt.

logo_v2_inv

Meer info over EN ACTIE! vind je op de facebookpagina.